Zwolle Open 2018

Vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2018

Een tweedaagse kubuswedstrijd in de zomervakantie! Let op: de wedstrijd begint op een vrijdag. De wedstrijd is voor cubers van alle leeftijden en alle niveaus. Er is plek voor 110 deelnemers per dag. Er staan 14 officiële wedstrijdonderdelen op het programma.   

Inschrijving

* De inschrijving start dinsdag 19 juni om 19 uur *

Deelname aan beide dagen (voorkeursoptie): € 16
Deelname aan één wedstrijddag: € 9
Gasten: € 2 (eenmalig)

Stap 1 
Schrijf je in voor de wedstrijd via de registratie-module op de internationale WCA-site. Heb je nog niet eerder aan een wedstrijd meegedaan, dan maak je eerst een account aan. Bij de aanmelding geef je o.a. de onderdelen aan waaraan je wilt meedoen. Je krijgt na registratie een automatische bevestigingsmail.

Stap 2
Vul nu het betaalformulier in op deze Nederlandse website. 

Stap 3
Betaal het verschuldigde bedrag. Dit kan met iDeal, PayPal, Sofort, Bancontact en creditcard.

Je aanmelding is pas definitief als je stap 1 t/m 3 succesvol hebt afgerond. De organisator zal vervolgens je aanmelding (handmatig) goedkeuren. Je naam is dan zichtbaar in het deelnemersoverzicht op de WCA-site. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt (110 per dag), hanteren we een wachtlijst. 

Heb je je ingeschreven, maar moet je je toch afmelden? Tot 4 augustus kunnen we je het aanmeldbedrag terugbetalen (verminderd met 1 euro bankkosten).

Locatie

SIO zwolle
Thorbeckelaan 2
8014 AZ Zwolle
www.siozwolle.nl

Schema vrijdag

Schema zaterdag

Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te jureren. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Je moet wél de belangrijkste regels en afspraken kennen. Lees deze pagina daarom goed door. Uiteraard krijg je er ter plekke wat hulp bij. Op beide wedstrijddagen is bovendien een korte instructiesessie voor deelnemers en ouders die geen/weinig ervaring hebben met jureren. 

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Lees het goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten van de wedstrijd. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor je eerste wedstrijdonderdeel aanwezig bent. Zo is er genoeg tijd om je in te schrijven, kun je eventuele vragen stellen en de apparatuur (timers) uitproberen. Bij de instructiesessies nemen we alles nog even kort door.

Eten en drinken

De locatie beschikt over een bar en een snackbar. Hier kun je terecht voor goede koffie, frisdranken, broodjes en snacks.   

Organisatie

Zwolle Open wordt georganiseerd door Mattheo de Wit en Yorick Brommer, in samenwerking met WCA-delegate Ron van Bruchem en Speedcubing Nederland. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Mattheo en Yorick.  

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van Speedcubing Nederland. 

 

Reageren is niet mogelijk