Zwolle Open 2018

Vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2018

Een tweedaagse kubuswedstrijd in de zomervakantie! Let op: de wedstrijd begint op een vrijdag. De wedstrijd is voor cubers van alle leeftijden en alle niveaus. Er staan 14 officiële wedstrijdonderdelen op het programma.   

Inschrijving

Deelname aan beide dagen (voorkeursoptie): € 16
Deelname aan één wedstrijddag: € 9
Gasten: € 2 (eenmalig)

*De inschrijving is inmiddels gesloten*

Locatie

SIO zwolle
Thorbeckelaan 2
8014 AZ Zwolle
www.siozwolle.nl

Schema vrijdag

Schema zaterdag

Prijzen

De drie beste cubers per onderdeel ontvangen een certificaat én een cadeaubon van de bekende kubuswinkel The Cubicle.

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Op beide dagen is een instructiesessie voor nieuwe deelnemers, zorg dat je erbij bent. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor je eerste wedstrijdonderdeel aanwezig bent. 

Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze beschikbaar zijn om te helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te helpen. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Lees hier de belangrijkste info over jureren. Heb je nog (bijna) nooit gejureerd, dan krijg je er tijdens de wedstrijd begeleiding bij. Tijdens de instructiesessies besteden we ook aandacht aan het jureren.

Eten en drinken

De snackbar in de locatie is helaas gesloten. Er zijn wel consumpties te koop. Vlakbij de locatie zijn er wel mogelijkheden om te lunchen.  

Kubus-verkoop

Cubediction zal op zaterdag weer aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij de stand kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur dan alvast een mailtje. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt. Naast de ingang van de sporthal is ook een pinapparaat. 

Organisatie

Zwolle Open wordt georganiseerd door Mattheo de Wit en Yorick Brommer, in samenwerking met WCA-delegate Ron van Bruchem en Speedcubing Nederland. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Mattheo en Yorick.  

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van Speedcubing Nederland. 

 

Reacties zijn gesloten.