Sponsoring

Kubussen (speedcuben) is populairder dan ooit. Een grote groep ‘cubers’ doet regelmatig mee aan wedstrijden in binnen- en buitenland, en die groep wordt steeds groter. Dat betekent dat speedcuben steeds meer aandacht krijgt en zichtbaarder wordt. En daarmee wordt het voor bedrijven steeds interessanter om wedstrijden en/of deelnemers te sponsoren. Dit kan een positieve invloed hebben op de beeldvorming bij uw klanten of relaties. Bovendien vergroot u hiermee uw bekendheid (en goodwill) bij de speedcubing-community, misschien wel uw toekomstige medewerkers: razendsnelle denkers met bèta-talent.

Sponsoring timer-set

Voor €150 sponsort u een nieuwe timer-set. Uw naam/logo komt op het display en blijft daar de gehele levensduur (3-5 jaar) op staan. Iedere wedstrijd bent u dus weer zichtbaar, ook op foto- en videobeelden. Deze sponsors gingen u al voor:

De Rekenwinkel
Mats Valk
StudentaanHuis (Reinier Schippers)
Erik Akkersdijk | The Cubeman
Brein | communicatieadvies & tekst
Casio Educatie
Idella – Dutch Web Solutions
Jumbo/Rubik’s
CubeDiction

Verkoopstand

Bij de meeste wedstrijden behoort een verkoopstand (voor kubus-gerelateerde artikelen) tot de mogelijkheden. U krijgt de beschikking over een tafel op een goede plek. Vóór de wedstrijd informeren we de deelnemers via de wesbite en de mail over uw aanwezigheid. Desgewenst plaatsen we alvast een prijslijst en uw contactgegevens op de website. Kubuswinkel CubeDiction is inmiddels een vaste standhouder. 

Wedstrijd sponsoring

U kunt er ook voor kiezen een specifieke wedstrijd te sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een financiële bijdrage, zoals Jumbo (van de spelletjes en de Rubik’s Cube) doet bij onze Nederlands Kampioenschappen. U kunt ook denken aan het beschikbaar stellen van een locatie voor een wedstrijd. Veel bedrijven hebben grote ruimtes (bedrijfsrestaurants, congreszalen) die in het weekend niet worden gebruikt. In ruil daarvoor kunt u bijvoorbeeld uw naam aan een wedstrijd verbinden. 

Interesse? Andere ideeën of wensen? We gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op!

 

 

                           

Reacties zijn gesloten.