Meppel Open (Quick ’n Slick) 2018

Zaterdag 10 november 2018

De kubuswedstrijd Meppel Open (Quick ’n Slick) is voor cubers van alle leeftijden en alle niveaus. Er is plek voor 100 deelnemers. Er staan 7 officiële wedstrijdonderdelen op het programma.  

Inschrijving

Deelname kost €14. Dit is inclusief lunch en 3 consumpties.
Gasten betalen €9, inclusief lunch en 3 consumpties.

Ga naar de inschrijving.

Locatie

Wijkcentrum De Poele
Groen van Prinstererstraat 1A
7942 CW Meppel
Website De Poele

Voorlopig schema

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Om 9.30 uur is een instructiesessie voor nieuwe deelnemers, zorg dat je erbij bent. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. 

Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze beschikbaar zijn om te helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te helpen. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Lees hier de belangrijkste info over jureren. Heb je nog (bijna) nooit gejureerd, dan krijg je er tijdens de wedstrijd begeleiding bij. Tijdens de instructiesessie om 9.30 uur besteden we ook aandacht aan het jureren.

Kubus-verkoop

Cubediction zal weer aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij de stand kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur dan alvast een mailtje

Organisatie

Meppel Open (Quick ’n Slick) 2018 wordt georganiseerd door Yannick Nefkens en Mark Bennis, in samenwerking met WCA-delegate Ron van Bruchem en Speedcubing Nederland.

 

Reacties zijn gesloten.