Hoogland Open 2020

Welkom!

Je bent op zaterdag 25 en zondag 26 april welkom in Hoogland (Amersfoort). De wedstrijd is voor cubers van alle leeftijden en alle niveaus. 

 

Meer info volgt

Meer info volgt

 

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van Speedcubing Nederland. 

Locatie

Hoogland Open vindt plaats in:

Dorpshuis De Neng
Engweg 7 3828 CJ Hoogland (Amersfoort)

Eten en drinken

Bij de bar van het dorpshuis kun je tegen schappelijke prijzen consumpties, koeken, tosti’s, broodjes kroket, hamburgers, broodjes gezond etc. kopen (ook beperkt aanbod vegetarisch en glutenvrij).

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort neem je bus 4 naar halte Esdoornlaan, dit duurt ruim 10 minuten). Het is vanaf de halte nog 700m lopen naar De Neng.

Moet je te lang wachten op bus 4? Andere opties:
bus 2 naar halte Het Rode Hert (+ 1,1 km lopen)
bus 3 naar halte De Lage Geeren (+ 1 km lopen)
De bussen vertrekken vanaf de voorkant (centrumkant) van het station. Kijk voor de actuele dienstregeling (en looproute vanaf de bushalte) op 9292.nl

Bereikbaarheid met de auto

Het dorp Hoogland ligt ‘in’ Amersfoort, bij de Amersfoortse wijken Kattebroek en Nieuwland. Houd Amersfoort-Noord aan. Op de Rondweg-Noord neem je afslag Hoogland-Noord. Je rijdt via de Zevenhuizerstraat Hoogland binnen. Na ongeveer 300 m (ter hoogte van bakker Van de Kletersteeg) ga je linksaf de Kerkstraat in. Bij de kerk ga je rechtsaf, dit is de Engweg. Bij het dorpshuis is gratis parkeergelegenheid. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan kun je in de omliggende straten ook gratis parkeren.

De Neng

Wedstrijdonderdelen

Meer info volgt

Schema

 

 

 

 

 

 

Reglementen

Bij deze wedstrijd zijn de reglementen van de World Cube Association van toepassing. We verwachten van de deelnemers dat ze de belangrijkste regels kennen.
Lees hier de WCA-reglementen (Nederlandse vertaling) 

Jureren en scramblen

Bij kubuswedstrijden zijn veel vrijwilligers nodig. Alle deelnemers moeten beschikbaar
zijn om te helpen met jureren en scramblen. Ook ouders zijn welkom om te helpen. Lees hier de belangrijkste info over jureren.  Heb je nog (bijna) nooit gejureerd, kom dan naar de instructiesessie (SCN-academy). 

Live resultaten

De resultaten van deze wedstrijd zijn
live te volgen via WCA Live.

 

Uitleg over het schema

Tijdlimiet
Lukt het je niet om de kubus binnen de limiet op te lossen, dan geldt deze poging als een DNF (‘did not finish’).

Cut-off
Bij een aantal events geldt een cutoff-tijd. Minstens een van je twee eerste pogingen moet binnen die tijd zijn. Lukt dat niet, dan mag je geen 3e, 4e en 5e poging doen.

Format
Het format geeft aan hoe het wedstrijdresultaat wordt bepaald. Dit kan er onderdeel verschillen. In artikel 9b van de reglementen staat dit uitgelegd. 

Meer info volgt

 

De SCN-academy

Meer info volgt

 

 

 

Meer info volgt

Reacties zijn gesloten.