Happy New Year Cubing Dordrecht 2018


Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar! Welkom bij Happy New Year Cubing Dordrecht 2018. Een tweedaagse kubuswedstrijd met 15 officiële WCA-onderdelen op het programma. Uiteraard voor cubers van alle niveaus. We zijn voor de eerste keer op deze locatie. Een mooie ruime zaal, goed bereikbaar (bus stopt voor de deur) en prima catering. Zorg dat je erbij bent!

Deelnemersmails 20 december en 3 januari

Heb je de mail van 20 december gemist? Lees hem hier. 
En hier vind je de deelnemersmail van 3 januari

Inschrijving

*AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK*

De kosten voor deelname zijn:

Tweedaagse wedstrijd, inclusief lunch    € 25 (vol)
Een van beide dagen, inclusief lunch       € 17 (vol)
Dagtarief gasten, inclusief lunch               € 9

Let op, inschrijven gaat anders dan je bent gewend! 

  1. Schrijf je in via de WCA-site  * niet meer mogelijk *
    Je krijgt nu een automatische mail dat je op de wachtlijst staat. Wil je zaterdag komen? Dan hoef je verder niets te doen. Je krijgt een bericht als er een plekje vrijkomt. Pas op dat moment hoef je te betalen. Wil je vrijdag komen? Ga dan verder met stap 2.
  2. Ga vervolgens naar het betaalformulier
  3. Je geeft hier aan op welke dag(en) je komt 
  4. Je meldt een eventuele gast aan 
  5. Ook kun je aangeven of meedoet aan de gezamenlijke maaltijd op vrijdagavond
  6. Je betaalt het verschuldigde bedrag via iDeal, creditcard, PayPal, Sofort of Bancontact
  7. Zodra je hebt betaald, zullen wij je aanmelding binnen een dag goedkeuren. Je naam is dan zichtbaar in het deelnemersoverzicht op de WCA-site. 

Je kunt de aanmelding voor een gast en/of voor de maaltijd eventueel ook op een later moment doen (uiterlijk 30 december). Omdat de bank per online betaling bankkosten aan ons in rekening brengt, vragen we je zoveel mogelijk tegelijk af te rekenen.  

Heb je je ingeschreven, maar moet je je toch afmelden? Tot 30 december kunnen we je het aanmeldbedrag terugbetalen (verminderd met 1 euro bankkosten).

Sponsor: De Rekenwinkel

Graag stellen we je voor aan onze wedstrijdsponsor:
De Rekenwinkel. Dankzij de bijdrage van De Rekenwinkel kunnen we een complete nieuwe timer-set aanschaffen. En die hebben we, door de groei van de wedstrijden, hard nodig! 

De Rekenwinkel is dé specialist op het gebied van rekenmachines. Daarnaast richt De Rekenwinkel zich op producten die techniek en wetenschap op school (en thuis) bevorderen, zoals robotica, 3D-printers en -scanners en bouwspeelgoed. Neem eens een kijkje op de website van De Rekenwinkel.

Verkoopstand

Monyuan Cai zal beide dagen aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij hem kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Is dit je eerste wedstrijd? Dan krijg je 10% van Monyuan op je aankopen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur Monyuan dan alvast een mailtje. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt.

Judgen

We verwachten van alle deelnemers dat ze helpen met ‘judgen’. Ook ouders zijn welkom om te judgen. Graag zelfs! Judgen is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Je moet wél de belangrijkste regels en afspraken kennen. Lees deze pagina daarom goed door. Op beide wedstrijddagen is bovendien een korte instructiesessie voor deelnemers en ouders die geen/weinig ervaring hebben met judgen. 

Prijzen (met dank aan The Cubicle)

De drie beste cubers per onderdeel ontvangen een certificaat. De nummers 1 (en bij 3×3: de 1,2 en 3) ontvangen bovendien een cadeaubon van de bekende kubuswinkel The Cubicle (max. 1 per persoon).

Locatie

De Plint
Maarten Harpertsz Trompweg 235
3317 NE Dordrecht
website

Schema

Eten en drinken

In de zaal is een bar waar je voor schappelijke prijzen drankjes kunt kopen. Direct naast de zaal (in hetzelfde gebouw) is een eetcafé. Hier kun je de hele dag terecht voor goede koffie, lekkere hapjes, snacks en zelfs complete maaltijden. Voor de lunch wordt gezorgd!

Voor wie wil: gezamenlijk diner op vrijdagavond

Heb je na een dag kubussen nog lang niet genoeg van het gezelschap? Blijf dan gewoon nog even en eet gezellig mee! Voor €11,50  krijg je een eenvoudige maaltijd (keuze uit vijf menu’s, waarvan twee vegetarisch) en een consumptie. Extra consumpties kun je bij de bar bestellen. Let op: je kunt je hiervoor tot uiterlijk 30 december aanmelden.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:
vanaf station Dordrecht neem je bus 4. Deze brengt je in 10 minuten naar bushalte Watersteyn (bij de ingang van De Plint).
Ga naar 9292.nl voor een persoonlijk reisadvies.

Met de auto:
Rondom het gebouw is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Overnachtingsmogelijkheden

In Dordrecht (en omgeving) is een flink aanbod aan hotels en B&B’s. Er zijn twee hotels op loopafstand van de wedstrijdlocatie (ca. 20 minuten lopen).
Postillion Hotel Dordrecht
Van der Valk Dordrecht

Organisatie

De organisatie van deze wedstrijd is in handen van Heleen van der Ree en Sandra de Geeter, in samenwerking met Ron van Bruchem (WCA-delegate). WCA-delegates Radu Făciu en Sébastien Auroux zullen tijdens de wedstrijd het team versterken.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.