EK 2020 in Nederland? Hulp gevraagd!

Beste cubers, ouders en andere geïnteresseerden,

Iedere twee jaar is er een Europees kampioenschap Speedcubing. Speedcubing Nederland is een van de kandidaten voor de organisatie van het volgende EK: WCA Euro 2020. Dit voorjaar gaan we een uitgewerkt voorstel indienen bij de World Cube Association (WCA). Ben jij ook enthousiast? Wellicht kun jij ons helpen. 

Sponsorsamenwerking
We zoeken contact met bedrijven of particulieren met interesse in sponsorsamenwerking. Alle opties staan nog open, we gaan graag in gesprek over een samenwerking die voor beide partijen interessant is. Een kampioenschap zoals dit EK zorgt voor veel zichtbaarheid, zowel binnen als buiten de (internationale) cubing community. Heb je suggesties of kun je ons verder helpen? Je kunt ons mailen op info@kubuswedstrijden.nl.

Vanaf zomer/najaar meer hulp nodig
Al diverse mensen in de Nederlandse cubing community hebben laten weten een rol te willen spelen in de organisatie of tijdens het EK. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Zodra het WCA-bestuur definitief voor Nederland heeft gekozen (wat natuurlijk nog niet zeker is), breiden we het organisatieteam uit. Dan gaan we in gesprek met de mensen die zich al bij ons hebben gemeld. Ook gaan we dan naar specifieke expertise op zoek. Je hoort daar t.z.t. meer over. Denk je dat je juist in deze opstartfase een waardevolle rol kan spelen? Neem dan vooral contact met ons op. 

Dank alvast!

Hartelijke groet,

Ron van Bruchem, Hans Bennis, Heleen van der Ree en Sandra de Geeter
Core team WCA Euro 2020 Almere-Amsterdam

Reacties zijn gesloten.