Nagenieten

Tja, waar moet ik beginnen.

Op dit moment rijden we nabij Bryce, Utah door de prachtige natuur, even ertussen uit van het kubussen. Het is ondertussen al iets meer dan 2 weken geleden sinds het winnen van het Europees kampioenschap.

Het besef begint nu langzaam te komen en elke keer als ik er aan terug denk begin ik weer van oor tot oor te glimlachen. Zo’n 5 jaar geleden vertelde ik een journalist voor het eerst dat ik nog 1 doel had in het kubussen; het winnen van een ‘major’. Maar liefst 7 keer eerder stond ik al op het podium, maar nooit in het midden. Gelukkig is dat nu eindelijk gelukt en voelt het alsof ik alles bereikt hebt in het kubussen wat ik wilde bereiken.

Daarnaast besef ik mij heel goed dat heel veel mensen hebben bijgedragen aan dit succes en zonder hen dit waarschijnlijk nooit gelukt was. Daarom denk ik ook dat het een mooi moment is om iedereen te bedanken voor de afgelopen jaren.
Reinier, David, Erik, Hanneke, Ron, Heleen, Sandra, alle kubussers bij de lokale wedstrijden en alle Nederlanders die erbij waren in Madrid, bedankt!
Jullie daagden mij uit en motiveerden mij om sneller te worden, jullie zorgden ervoor dat er leuke wedstrijden waren in Nederland en jullie zorgden ervoor dat ik plezier bleef houden in het kubussen. Deze titel is dus ook een beetje voor jullie. Gelukkig vind ik het kubussen nog steeds heel erg leuk en ben ik niet van plan snel te gaan stoppen, ik hoop jullie allemaal te zien bij het NK 2018 in september in Hoogland, het WK 2019 (waar dat ook mag zijn) en natuurlijk het EK in 2020 in Nederland!

Mats

 

Lees hier de terugblik op het EK. 

Reacties zijn gesloten.