Dutch Masters 2020

Welkom bij Dutch Masters: een kubuswedstrijd voor speedcubers van alle niveaus en alle leeftijden. Dutch Masters vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 in Ermelo.

 

 

Belangrijke data

Meer info volgt

Dutch Masters vindt plaats in:

Sportcentrum Triade
Amanietlaan 9
3852 ZX Ermelo
Website Triade

Eten en drinken

Bij de bar van het sportcentrum kun je koffie, frisdrank, koeken, tosti’s etc. kopen.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het sportcentrum ligt 2 kilometer lopen vanaf station Ermelo. Een wandeling van zo’n 25 minuten dus. Op zaterdag rijdt (1 x per uur) buurtbus 501, die brengt je er in 6 minuten naar toe. Op zondag rijden andere bussen, bekijk de mogelijkheden op www.9292.nl. Op station Ermelo is een beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar. Je hebt hier wel een abonnement voor nodig. 

 

Wedstrijdonderdelen

Meer info volgt

 

 

 

 

 

 

 

Reglementen

Bij deze wedstrijd zijn de reglementen van de World Cube Association van toepassing. We verwachten van de deelnemers dat ze de belangrijkste regels kennen.
Lees hier de WCA-reglementen (Nederlandse vertaling) 

Jureren en scramblen

Bij kubuswedstrijden zijn veel vrijwilligers nodig. Alle deelnemers moeten beschikbaar
zijn om te helpen met jureren en scramblen. Ook ouders zijn welkom om te helpen. Lees hier de belangrijkste info over jureren.  Op beide wedstrijddagen zijn instructiesessies (‘SCN-academy’).

Live resultaten

De resultaten van deze wedstrijd zijn
live te volgen via WCA Live.

 

Uitleg over het schema

Tijdlimiet
Lukt het je niet om de kubus binnen de limiet op te lossen, dan geldt deze poging als een DNF (‘did not finish’).

Cut-off
Bij een aantal events geldt een cutoff-tijd. Minstens een van je twee eerste pogingen moet binnen die tijd zijn. Lukt dat niet, dan mag je geen 3e, 4e en 5e poging doen.

Format
Het format geeft aan hoe het wedstrijdresultaat wordt bepaald. Dit kan er onderdeel verschillen. In artikel 9b van de reglementen staat dit uitgelegd. 

Meer info volgt 

T-shirts en sweaters
Marijn en Maaike, van Living with courage, hebben speciaal voor de kubusfans kleding ontworpen. Zij verkopen bij Haarlem Cubing mooie t-shirts (€15) en sweaters (€25) met unieke designs, in diverse kleuren. Wil je alvast contact opnemen? Dat kan! info@livingwithcourage.nl, telefoon 06 4489 6384.

Kubus-verkoop

CubeDiction zal weer aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij de stand kun je kubussen van verschillende merken kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Geef dan alvast je bestelling door. Je kunt zowel contant als met je pin-pas betalen.

    

De SCN-academy

Meer info volgt

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.