Breda Open 2018

Welkom bij Breda Open, een tweedaagse kubuswedstrijd op zaterdag 19 en zondag 20 mei. De wedstrijd staat open voor cubers van alle niveaus en leeftijden. Er is beide dagen plek voor 100 deelnemers. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Alle deelnemers hebben 15 mei een mail gekregen met laatste details. Check je mailbox!
Bekijk hier je persoonlijke schema

Locatie

Handboogsportvereniging Alliance d’Amitié
Het Blazoen
Sportpark Jeugdland
4851 AT Ulvenhout

Verkoopstand

Op zaterdag zal Monyuan Cai weer aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij hem kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur Monyuan dan alvast een mailtje. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt. Op 5 minuten loopafstand van de locatie vind je eventueel een pin-apparaat. 

Wedstrijdschema

 

Eten en drinken

Je kunt bij de locatie voor een schappelijke prijs koffie, thee, frisdrank, broodjes kroket, tosti’s, soep etc. kopen. Let op: je kunt alleen contant betalen! 

Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te jureren. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Je moet wél de belangrijkste regels en afspraken kennen. Lees deze pagina daarom goed door. Op beide wedstrijddagen is om 10 uur een korte instructiesessie voor deelnemers en ouders die geen/weinig ervaring hebben met jureren. 

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Lees het goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten van de wedstrijd. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor je eerste wedstrijdonderdeel aanwezig bent. Zo is er genoeg tijd om je in te schrijven, kun je eventuele vragen stellen en de apparatuur (timers) uitproberen. Bij de instructiesessies om 10.00 uur nemen we alles nog even kort door.

Organisatie

Breda Open wordt georganiseerd door Jan, Peter en Ingrid van Dorst in samenwerking met WCA-delegate Ron van Bruchem (onder auspiciën van Speedcubing Nederland). Voor vragen kun je contact opnemen met Jan van Dorst.

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van de organisatoren van de wedstrijd. 

Reacties zijn gesloten.