Terugblik op Breda Open 2018

Zaterdag 20 en 21 mei waren we weer te gast bij Handboogvereniging Alliance d’Amitié in Ulvenhout, bij de door de familie van Dorst georganiseerde Breda Open.

Alhoewel buiten de zon volop scheen, was het ook binnen in de hal goed toeven. Met zo’n 100 deelnemers per dag plus nog de nodige gasten was het gezellig druk in de hal. 

Met name op de eerste dag sneuvelden diverse nationale records. Complimenten voor deze prestaties in het bijzonder, maar natuurlijk ook voor iedereen die op zijn of haar niveau persoonlijk zo goed mogelijk gepresteerd heeft.

NR Nederland
Mats Valk – 6x6x6 single en mean
Mats Valk – 7x7x7 single en mean
Tijmen van der Ree – Square-1 single en average

NR Belgie
Quinten Andelhofs – 5x5x5 single en average
Quinten Andelhofs – 7x7x7 single
Elias Malomgré – Clock single
Elias Malomgré – Skewb average
Thibault André – Square-1 average

NR Duitsland
Jan Bentlage – Clock average

 

Winst Breda Open voor Mats Valk

De winst op de 3x3x3 was opnieuw voor Mats Valk. In een spannende finale wist hij Mika Smulders en Quinten Andelhofs voor te blijven. Op de WCA-site vind je alle resultaten. 

 

Blindfolded

Opvallend was ook het resultaat van de finale 3x3x3 Blindfolded: wellicht veroorzaakt door de vermoeidheid omdat het al laat in de middag was, maar van de 10 deelnemers wist er maar één (Jan Bentlage) zijn kubus op te lossen. Alle overige deelnemers scoorden niets anders dan DNF’s!

 

In de lokale media

In de ban van Rubiks kubus
Hartje Breda: Rubiks Cube volop in beweging

 

Foto impressie Breda Open

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

(foto’s: Margreet Bennis)

Reacties zijn gesloten.