Assen Open 2018

Welkom bij kubuswedstrijd Assen Open op zaterdag 3 maart.
Een wedstrijd voor speedcubers van alle niveaus, alle leeftijden en alle nationaliteiten. Er staan 8 officiële WCA-onderdelen op het programma.
In wijkcentrum de Schulp (300m van het treinstation Assen) is plek voor 90 deelnemers.
*Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt*

Lees hier de terugblik op deze wedstrijd. 

Inschrijving

Deelname aan Assen Open kost € 9
Gasten betalen € 5 (bij voorkeur van te voren aanmelden, maar bij aankomst kan ook).

Dit is inclusief 3 consumptiemunten (het is bij de locatie helaas niet toegestaan om zelf drankjes mee te nemen).

De wedstrijd is inmiddels vol. 

Heb je je ingeschreven, maar moet je je toch afmelden? Tot 17 februari kunnen we je het aanmeldbedrag terugbetalen (verminderd met 1 euro bankkosten).


Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te jureren. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Je moet wél de belangrijkste regels en afspraken kennen. Lees deze pagina daarom goed door. Om 10.30 uur hebben we bovendien een korte instructiesessie voor deelnemers en ouders die geen/weinig ervaring hebben met jureren. 

Prijzen (met dank aan The Cubicle)

De drie beste cubers per onderdeel ontvangen een certificaat. De winnaars ontvangen bovendien een cadeaubon van de bekende kubuswinkel The Cubicle.

Locatie

De Schulp
Buizerdstraat 10
9404 BB Assen
website

Schema

(let op, dit is een voorlopig schema, de exacte tijden kunnen veranderen).

Alleen zeer snelle cubers kunnen aan zowel 6×6 als 7×7 meedoen (bijvoorbeeld om je te kwalificeren voor het EK).

Eten en drinken

Het is bij deze locatie niet toegestaan om zelf drankjes mee te nemen. Alle deelnemers en gasten krijgen bij aankomst 3 consumptiemunten (is inbegrepen in deelnemers-bedrag). Hiermee kun je bij de bar koffie, thee of frisdrank krijgen. Meer consumpties kun je tegen een schappelijke prijs kopen. Bij de bar zijn ook patat, snacks, broodjes etc. verkrijgbaar. 

Verkoopstand

Monyuan Cai zal weer aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij hem kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Is dit je eerste wedstrijd? Dan krijg je 10% van Monyuan op je aankopen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur Monyuan dan alvast een mailtje. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt.

Kubus-mozaïek

We gaan bij deze wedstrijd ook weer mozaïeken, doe je mee? Iedereen (dus ook ouders, broertjes, zusjes,…) mag helpen. 

    

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Lees het goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten van de wedstrijd. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor je eerste wedstrijdonderdeel aanwezig bent. Zo is er genoeg tijd om je in te schrijven, kun je eventuele vragen stellen en de apparatuur (timers) uitproberen. Bij de instructiesessie om 10.30 uur nemen we nog even kort alles door.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:
De Schulp is vlakbij NS-station Assen. Als je uit de trein stapt, ga dan NIET de hoge trap op, maar loop over het perron naar de achter-uitgang. Je gaat de trap af en gaat rechtsaf door de Vredeveldtunnel. Aan het einde van de tunnel ga je linksaf, dit is de Buizerstraat.  De Schulp is op nummer 10, aan je linkerhand.

Ga naar 9292.nl voor een persoonlijk reisadvies.

Met de auto:
Rondom het gebouw is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Organisatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Heleen van der Ree en Sandra de Geeter.
WCA-delegate bij deze wedstrijd is Ton Dennenbroek. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.  

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van de stichting Speedcubing Nederland

Reacties zijn gesloten.