Veenendaal Open 2018

23-24 juni 2018

Veenendaal Open is een 2-daagse kubuswedstrijd voor cubers van alle leeftijden en alle niveaus. Er is plek voor 130 deelnemers per dag. Gasten zijn van harte welkom.  

Inschrijving

Je kunt je inschrijven tot 8 juni (of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt).

Deelname aan beide dagen (voorkeursoptie): € 10
Deelname aan één wedstrijddag: € 7
Gasten: gratis

Stap 1 
Schrijf je in voor de wedstrijd via de speciale registratie-module op de internationale WCA-site. Heb je nog niet eerder aan een wedstrijd meegedaan, dan maak je eerst een account aan. Bij de aanmelding geef je o.a. de onderdelen aan waaraan je wilt meedoen. Je krijgt na registratie een automatische bevestigingsmail.

Stap 2
Vul nu het betaalformulier in op deze Nederlandse website. 

Stap 3
Betaal het verschuldigde bedrag. Dit kan met iDeal, PayPal, Sofort, Bancontact en creditcard.

Je aanmelding is pas definitief als je stap 1 t/m 3 succesvol hebt afgerond. We zullen vervolgens je aanmelding (handmatig) goedkeuren. Je naam is dan zichtbaar in het deelnemersoverzicht op de WCA-site. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt (130 per dag), hanteren we een wachtlijst. 

Heb je je ingeschreven, maar moet je je toch afmelden? Tot 8 juni kunnen we je het aanmeldbedrag terugbetalen (verminderd met 1 euro bankkosten).

Locatie

Sporthal Veenendaal-West
Veenslag 70
3905 SL Veenendaal

De sporthal ligt direct naast treinstation Veenendaal-West. 

Wedstrijdschema

Dit is het voorlopige schema, de exacte tijden kunnen veranderen.

 

Jureren

We verwachten van alle deelnemers dat ze helpen met jureren (‘judgen’). Ook ouders zijn welkom om te jureren. Graag zelfs! Jureren is niet moeilijk (je hoeft niet zelf een kubus op te kunnen lossen). Je moet wél de belangrijkste regels en afspraken kennen. Lees deze pagina daarom goed door. Op beide wedstrijddagen is bovendien een korte instructiesessie voor deelnemers en ouders die geen/weinig ervaring hebben met jureren. 

Nieuwe deelnemers

Wordt dit je eerste kubuswedstrijd? Hier vind je de belangrijkste beginnersinformatie. Lees het goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten van de wedstrijd. Vergeet niet om je ID-kaart of paspoort mee te nemen om je (eenmalig) te legitimeren. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor je eerste wedstrijdonderdeel aanwezig bent. Zo is er genoeg tijd om je in te schrijven, kun je eventuele vragen stellen en de apparatuur (timers) uitproberen. Bij de instructiesessies (zaterdag 10 uur, zondag 11 uur) nemen we alles nog even kort door.

Verkoopstand

Monyuan Cai zal beide dagen aanwezig zijn met een verkoopstand. Bij hem kun je o.a. kwaliteits-kubussen van QiYi kopen. Super handig als je op zoek bent naar wat nieuws! Hier vind je het assortiment en de prijzen. Wil je zeker weten dat de kubussen van jouw keuze op voorraad zijn? Stuur Monyuan dan alvast een mailtje. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt. In de omgeving van de sporthal zijn eventueel ook pinapparaten te vinden. 

Eten en drinken

In het sportcafé voor broodjes, snacks en drankjes. Je kunt natuurlijk ook je eigen lunchpakket meenemen. Zaterdag is het café de hele dag geopend, op zondag van 12 tot 18 uur. 

Overnachten

Shalom Bed & Breakfast (2 km van de locatie)

Teska Bed & Breakfast (4 km van de locatie)

Hamsphire Boshotel Overberg (4 km van de locatie)

Van der Valk Veenendaal (4 km van de locatie)

Hotel Schimmel Woudenberg (14 km van de locatie) 

Santi’s Bed & Breakfast (5 km van de locatie)

Organisatie

Veenendaal Open wordt georganiseerd door Heleen van der Ree en Sandra de Geeter (Speedcubing Nederland), in samenwerking met WCA-delegate Ron van Bruchem. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.  

 

Commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd (zoals verkoop van producten/diensten of acquisitie) zijn alleen toegestaan na toestemming van Speedcubing Nederland. 

Reageren is niet mogelijk